ᐅ TvFix-antenne is oplichterij? Lees hier de onpartijdige beoordeling 2018

Product Discount: 49% OFF Today. Click Here!

Home  >  HDTV Antenne   »   Beoordeling TV Fix-antenne 2018
 • pt-br
 • pt-br
 • fr
 • es
 • en
 • de
 • da
 • Beoordeling TV Fix-antenne 2018

  Product Rating

  Total Rating

  Productbeoordeling

  97%
  96%
  96%
  95%

  Beschikbaarheid kanalen

  HD-kwaliteit

  Prijs

  Eenvoudig in te stellen

  Totale beoordeling

  96%

  BETAALT U NOG STEEDS VOOR KABELTELEVISIE?

  De prijs lijkt elk jaar te stijgen. En het ergste is dat u nog niet eens naar de helft van de kanalen kijkt waarvoor u betaalt. U weet welke kanalen ik bedoel. Sommige kanalen zijn zelfs niet eens in een taal die u begrijpt. Er is niets mis met andere talen, maar als u de programma’s niet begrijpt, waarom betaalt u er dan voor? Tijd om kabeltelevisie vaarwel te zeggen en de beste TV-antenne op de markt te kopen – TV Fix-antenne.

  Knal – Ik heb het gezegd. De TVFix-antenne is de beste antenne op de markt.

  TVFIX HEEFT VOOR EEN REVOLUTIE GEZORGD IN DE INDUSTRIE

  Begrijp me niet verkeerd. We hebben overal gezocht naar een digitale TV-antenne voor binnenshuis die we te gek vonden. We hebben de TV Surf getest. De prijs heeft een grote impact (de TVFIX-antenne is fantastisch betaalbaar) maar er zijn andere functies die de concurrentie niet kan aanbieden.

  Functies en specificaties TVFix-antenne

  • Bereik van 50 km
  • Veelzijdig design
  • 1080p HDTV
  • 175 gr. gewicht
  • Omkeerbaar design
  • 280 x 180 mm design
  • Ontvangst in meerdere richtingen
  • Versterker om signaalbereik naar 80 km op te drijven

  Stel u voor dat u niet elke maand een gigantisch bedrag hoeft te betalen en signalen tot 80 km ver kunt ontvangen? Yep. Dit kunt u zijn.

  Met TVFix-antenne kunt u tevens 90 van de 100 beste kanalen gratis ontvangen.

  ZULT U AL DEZE KANALEN KUNNEN ONTVANGEN?

  Nee. De beschikbare kanalen zijn afhankelijk van uw locatie en de zendmast. Sommige kanalen zijn niet beschikbaar op sommige locaties, maar u beschikt nog steeds over een gigantisch aanbod waaronder:

  • SPORT
  • NIEUWS
  • TV-PROGRAMMA’S

  U krijgt zelfs heel wat gratis films op sommige kanalen voor uw entertainment. En TVFIX-antenne is een eenmalige investering dus u hoeft niet maandelijks te betalen voor dit fantastische aanbod. Het verrast me dat niet meer mensen kiezen voor een TV-antenne binnenshuis aangezien 1 op 4 huishoudens niet meer voor kabeltelevisie betaalt.

  Kabelmaatschappijen weten dat hun heerschappij bijna voorbij is. Wie wil er betalen voor stijgende prijzen zonder een echte reden? De opkomst van streamingdiensten en opties op maat zullen deze kabelmaatschappijen, die er niet in geslaagd zijn om zich aan te passen en te innoveren, de das omdoen.

  BEOORDELING TVFIX-ANTENNE

  We hebben onze liefde voor de TVFix-antenne reeds verkondigd en we hebben hem de beste TV-antenne voor binnenshuis genoemd. Maar waarom? Wat maakt deze TVFix-antenne zo superieur ten opzichte van de concurrentie? Heel veel – beginnend met de prijs. Die bedrijven met grote namen die we net hebben gemeld? Zij vragen gigantische bedragen voor hun antennes. We spreken over € 100 of in sommige gevallen zelfs meer.

  TVFix-antenne biedt een superieur product aan voor een fractie van de kostprijs. Ik weet niet hoe ze het doen, maar u kunt deze antennes heel goedkoop in grote hoeveelheden aankopen. Ik wil u niet met details overspoelen want ik wil u echt meer vertellen over dit product. Maar als u twee antennes voor slechts € 32.9 per stuk kunt kopen – dan is dit een echt koopje.

  Als u er 4+ koopt, kunt u zelfs een korting van 66% of meer krijgen.

  "We hebben voor u gepraat met het TVFIX-antennebedrijf en we hebben een mooie korting kunnen regelen. Deze aanbieding zal niet lang duren, dus u kunt best zo snel mogelijk uw korting claimen."

  Klik hier om uw TVFIX-antennekorting vandaag te claimen– u zult er geen spijt van hebben.

  Zodra u uw pakket (verzending is supersnel) hebt ontvangen, kunt u meteen van start gaan. Het TVFIX-antennebedrijf heeft alles meegeleverd wat u nodig hebt waaronder:

  • Kabel van 15 cm
  • Coaxiale Europese adapter

  Als u over een televisie beschikt, sluit de kabel dan gewoon aan (gebruik indien nodig de adapter) en u ontvangt gratis kanalen zonder dat u een decoder nodig hebt. Tijdens de installatie van de TVFix-antenne dient u goed op te letten tijdens het plaatsen. Misschien wist u dit nog niet, maar er bevinden zich overal zendmasten die kanalen naar uw huis doorzenden. Deze zendmasten kunnen 15 km of 50+ km van u verwijderd zijn – afhankelijk van de regio. U zult dus zelf de richting van het sterkste signaal moeten proberen zoeken.

  Het goede nieuws is dat de ontvangst in meerdere richtingen van de TVFIX-antenne helpt bij het vinden van de beste plaats. Aangezien het signaal vanuit elke hoek kan worden gestreamd, zal uw werk veel makkelijker worden.

  Dit gezegd zijnde, zult u nog steeds de antenne moeten verplaatsen om het perfecte signaal te vinden en de scan- of zoekfunctie moeten gebruiken voor de beste plaatsing. Voor de installatie van de TVFIX kunt u kiezen voor een zwart of wit omhulsel dat bij de meeste inrichtingen past.

  Het bereik is 50 km, maar een versterker zorgt ervoor dat u signalen tot 80 km ver kunt ontvangen.

  Best een groot signaalbereik, toch?

  • En omdat dit de beste HD-antenne is, ontvangt u 1080p high-definitionkanalen indien beschikbaar.
  • U ontvangt een groot deel van de functies die de kabelmaatschappijen aanbieden zonder extra te moeten betalen. Ik wil maar zeggen, dit is toch geweldig.
  • Betaal eenmalig. Installeer. Kijk televisie zonder dat er een duur prijskaartje aanhangt.

  Versterking en high-definition doen de TVFIX-antenne boven de concurrentie uitstijgen. We hebben het hier over een geheim waarvan heel wat mensen het bestaan niet kenden.

  Ik kijk naar sport terwijl ik deze beoordeling schrijf.

  Voordelen:

  • Versterkt bereik van 80 km voor geweldige signaalkwaliteit
  • Ontvangst in meerdere richtingen zorgt ervoor dat gebruikers uit alle richtingen een sterk signaal ontvangen
  • 1080p high-definitionkanalen kunnen naar uw huis worden doorgezonden

  Nadelen:

  • 4K wordt niet ondersteund

  Ik probeer bij alle beoordelingen van TV-antennes een fout te zoeken in het product die ik aan mijn lezers wil vertellen. De enige kleine fout aan deze TVFix-antenne is dat hij geen 4K ondersteunt. Dit is een toekomstige technologie die momenteel hoog geprijsd is en beschikbaar is op slechts enkele kanalen.

  En geen van deze kanalen wordt op dit moment gratis uitgezonden.

  Misschien zal over 10 – 20 jaar 4K via de ether beschikbaar worden gemaakt, maar er is nog een lange weg te gaan voor dit gebeurt en ik zou me er geen zorgen over maken.

  Echt waar. Dit is de beste antenne op de markt.

  Als u over meerdere televisies beschikt, raad ik u aan om meerdere TVFix-antennes te kopen als u zich dit kunt veroorloven. Televisie is zó veel beter wanneer het gratis is.

  Klik hier om uw korting op de TVFix-antenne te krijgen.

  augustus 22, 2017 ,

  Comments

  There are no comments available.